Restaurante Braila
Restaurante Braila
Restaurante Braila
Restaurante Braila

Restaurante Braila, Restaurant clasic Edys Royal
Restaurante Braila
Preparate    culinare    romanesti,   Specialitati   ale   bucatariei internationale, Meniu a la Carte - toate intr-o locatie deosebita cu o atmosfera ambientala de axeceptie. La  restaurantul  nostru  mesele  sunt  un prilej ca, partenerii de afaceri  si  colegii  sa  se  intalneasca  pentru a savura un pranz delicios, familia  si  prietenii  sa  se  relaxeze  la  cina intr-o atmosfera calda si eleganta.


Detalii contact:
Bulevardul Independentei Nr 97-99, Braila
Telefon/Fax: 0239.611.046    0735.232.076
Restaurante Braila separator
Restaurante Braila, Restaurant Complex Edys

Restaurante Braila
Restaurantul Edy's
si-a propus sa-ti delecteze simturile - ce poate fi mai placut decat o masa copioasa care sa incununeze in in mod fericit toate activitatile zilei - preparate traditionale romanesti si internationale, vinuri nobile, decor elegant. In fiecare seara canta si te incanta Formatia Noroc Original.

Cafeneaua  Edy's - locul ideal unde te poti revigora  cu una dintre specialitatile preparate pe baza de cafea, te poti incalzi cu un ceai sau savura o paleta larga de dulciuri.

Pub Edy's - locul care iti reda libertatea de a petrece! In fiecare seara  muzica cu DJ, aperitive gratuite pentru doamne si domnisoare,   cocktailuri din cele mai fine ingrediente.
Detalii contact:
Str. MIHAI EMINESCU Nr.9-13, Braila
Telefon/Fax: 0239.612.552 0735.232.073

 Restaurante Braila, tel: 0722.294.212